Garnstugan

Onsdagar: 10-18
Torsdagar: 10-17
Första lördagen i månaden: 10-15

Sågargatan, Gimo

Aktivt Stöd Loppis & Garn har blivit Garnstugan!

Det startade som en loppis under Aktivt Stöds Daglig verksamhet där garnhörnan växte större och större. I december 2023 lade vi ner vår Daglig verksamhet, men vår garnförsäljning kommer fortsätta. Nu öppnar vi istället upp en garnbutik, som fortsatt är en del av företaget Aktivt Stöd. Man kan säga att garnet har varit något av en röd tråd i vår verksamhet.

Garnstugan har nu flyttat in i ”röda stugan” på Sågargatan i Gimo. Här vill vi skapa en hemtrevlig garnbutik, och du är välkommen in för att klappa på garn, slå dig ner i soffhörnan med en kopp kaffe och bläddra bland inspirerande mönster.

Vi har öppet:
Onsdagar kl. 10-18
Torsdagar kl. 10-17
Första lördagen i månaden kl. 10-15

Vi sitter dessutom och jobbar i stugan de flesta dagar kl. 8-16, så om du ser att det lyser går det bra att knacka på dörren även andra tider.

Sortiment

Garnstugan säljer garner från Järbo garn, Svarta fåret och Istex. Vi har ett brett sortiment garner av olika kvalitet: ull, bomull, lin, syntet och blandgarner.

Här är några av de märken vi har på lager:

Järbo garn

Istex

Svarta fåret

Vi säljer också strumpstickor, rundstickor och virknålar.

Välkommen in för att botanisera och låta dig inspireras i Garnstugan!

Välkommen in!

Jag som sköter butiken heter Gisela Hallberg och jag hjälper gärna till med funderingar kring garnval, färgval, materialval och krångliga mönster — efter bästa förmåga, förstås.

Du kan kontakta mig på 070 797 93 04 eller gisela.hallberg@aktivtstod.se. Se gärna vår Facebookgrupp för kontinuerliga uppdateringar.

Varmt välkommen in i Garnstugan i Gimo!